50-jarige drugsverdachte opgepakt in Paramaribo-Noord tijdens operatie ‘Zero Tolerance’

Na verkregen en uitgewerkte informatie werd in het kader van de operatie ‘Zero Tolerance’ donderdag 18 april op een locatie in Paramaribo–Noord de verdachte A.R (50), die in de omgeving van de Flamingostraat woonachtig, voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden. 

Op hem werden aangetroffen ongeveer 560 gram marihuana, verpakkingsmateriaal, fijnwegers, een groot geldbedrag in Surinaamse dollars, een partij sigaretten van verschillende handelsmerken, een alarmpistool en een aantal boekjes vloeipapier. 

De aangetroffen goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachte A.R ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!