Zelfs als Drake de strijd tegen Kendrick Lamar verliest, is dit de reden waarom hij de oorlog al heeft gewonnen

Terwijl Kendricks couplet over Metro Boomin en Future’s “Like That” weergalmde in de hiphopwereld, schoot Drake terug en lijkt hij de controle over een oorlog over te nemen die hij waarschijnlijk al gewonnen heeft.

Eerder deze maand versloeg WWE-superster Cody Rhodes de onbetwiste kampioen van het bedrijf, Roman Reigns, bij WrestleMania XL, waarmee hij zijn streak van 1316 dagen met de titel brak. De zoon van WWE Hall of Famer Dusty Rhodes eigende zich Reigns en zijn beruchte factie, The Bloodline, toe met de broodnodige hulp van John Cena, The Undertaker en Seth “Freakin” Rollins.

Een paar weken later staan ​​we mogelijk aan de vooravond van een soortgelijke situatie in de rapwereld, waarbij Kendrick en zijn vrienden de grote, boze wolf van de hiphop in Drake willen omverwerpen.

Drake, in sommige ogen beschouwd als de Roman Reigns van de rapgame vanwege zijn enorme commerciële dominantie en niet aflatende succes gedurende een langere periode, wordt in een hoek gedreven. Ondanks dat hij zijn versie van The Bloodline heeft met Team OVO aan zijn zijde, moet Drake nu vechten tegen mensen als Lamar, Rick Ross, Future, Metro Boomin, A$AP Rocky, The Weeknd en meer om ongedeerd uit deze strijd te komen.

In werkelijkheid is de grootste troefkaart van Drake dat hij al zijn vijanden al een belangrijke vroege overwinning in een of andere vorm heeft geschonken. Hij nam Kendrick en Rocky mee op tournee voor zijn Club Paradise Tour in 2012. Ross’ hoogst genoteerde records in de Hot 100 kwamen dankzij een Drake-film. Daarom kan Drake stellen dat elke overwinning voor Team Kendrick ook een overwinning voor hem is, aangezien geen van deze jongens waarschijnlijk op het niveau zou staan ​​dat ze nu hebben, zonder zijn vroege assists.

error: Kopiëren mag niet!