Jennifer Lopez springt in roze Valentino-pumps op Intimissimi Store-evenement in New York

Jennifer Lopez stylede zondag een roze mini-jurk met lovertjes en bijpassende pumps versierd met romantische strikken tijdens een Intimissimi-winkelevenement in New York City. Lopez organiseerde het evenement in de flagshipstore van Intimissimi om de lancering van haar nieuwe campagne voor zijdeachtige intimi te vieren.

Buiten de winkel droeg de hitmaker ‘Jenny from the Block’ comfortabelere schoenen en koos voor dikke platformlaarzen. Later die avond stapte ze uit om ‘Cabaret’ op Broadway te zien in strakke bruinleren Saint Laurent slingback pumps. Andere schoenen die ze onlangs in de straten van New York City heeft gezien, zijn onder meer Loewe x On Cloudtilt-sneakers, Prada Cloudbust Thunder-platformsneakers met nokkenzool en Allbirds Tree Flyers.

Maison Valentino werd in 1960 opgericht door de Italiaanse modeontwerper Valentino Garavani en zakenpartner Giancarlo Giammett. Voormalig First Lady van de Verenigde Staten Jaqueline Kennedy speelde een belangrijke rol bij het op de kaart zetten van Valentino in de Verenigde Staten. Na haar ontdekking van het merk in 1964 werd ze een trouwe klant en vriendin van Garavani. Hij ontwierp zelfs de jurk die ze droeg toen ze in 1968 met haar tweede echtgenoot Aristoteles Onassis trouwde.

Valentino staat bekend om zijn kenmerkende V-logo en kenmerkende rood, evenals zijn oogverblindende couture-ontwerpen geïnspireerd op de oude Hollywood-glamour. Garavani ging in 2008 officieel met pensioen en Pierpaolo Piccioli is de huidige creatief directeur van Valetino.

error: Kopiëren mag niet!