Tweede verdachte poging vrouw te beroven van haar auto aangehouden

Leden van de Recherche Paramaribo hebben  in het kader van operatie “Zero Tolerance” de tweede verdachte B.T (20) van een poging een vrouw te beroven van haar auto, woensdag 17 april in de kraag gevat.

De verdachte B.T heeft vrijdag 5 april samen met zijn broer A.T, die al is aangehouden, gepoogd een auto weg te nemen in de Matoelistraat te Bloemendaal. Het slachtoffer parkeerde haar auto voor de poort om die vervolgens dicht te maken, toen zij plotseling zag hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart naar haar wagenrenden. 

Zij haastte zich naar haar auto en raakte vervolgens in een worsteling met een van de mannen en haalde de contactsleutel weg. Een van de mannen spoot daarbij pepperspray in haar gezicht waarop zij luidkeels gilde. De mannen verdwenen hierop meteen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte B.T in belang van het verder onderzoek in verzekering gesteld.

De politie van Recherche Paramaribo zet het onderzoek voort.

error: Kopiëren mag niet!