Rihanna en A$AP Rocky kijken naar Tyler the Creator Coachella-set 

Het stel woonde op 13 april samen het muziekfestival in Indio, Californiëm bij. Het supersterkoppel werd gespot toen ze Tyler the Creator zagen optreden op het muziekfestival zaterdag 13 april, nadat Rocky (35) zich bij de Grammy-winnares op het podium voegde voor een verrassingsoptreden tijdens haar set.

Rocky high-five fans toen hij en Rihanna naar een plek in het midden van het veld in Indio, Californië gingen, om Tylers show bij te wonen. Even eerder had de rapper de concertbezoekers verrast toen hij samen met Tyler op het podium was om samen met hem ‘Potato Salad’ en ‘Who Dat Boy’ op te voeren.

Rocky en Rihanna leken plezier te hebben tijdens de set terwijl ze elkaar omhelsden en kusten terwijl ze keken hoe de rapper “Earfquake” nummers uitvoerde, waaronder “IFHY”. Het stel werd ook gezien terwijl ze arm in arm samen liepen op het festival terwijl ze hun Coachella-outfits lieten zien.

error: Kopiëren mag niet!