Rakul Preet Singh op coverfoto geeft ons nog steeds lentehuwelijk vibes

Modern ontmoet traditioneel in een frisse cross-over van feestelijke looks van Rakul Preet Singh in haar nieuwste covershoot. De stijlstatements van Rakul Preet Singh zijn een lust voor het oog van modeliefhebbers. 

De pasgetrouwde strooit charme in alles wat ze draagt. Onlangs schilderde de actrice een beeld van koninklijke elegantie terwijl ze in drie verbluffende looks de cover van het tijdschrift Travel+Leisure sierde. Ze speelde de muze van het modelabel Kamaali Couture en verraste iedereen met haar prinsessige avatars.

Haar eerste silhouet is een oogverblindend lavendelkleurig nummer, bestaande uit een bralette met halterhals en uitlopende rok. Gekruist om de nek, gekoppeld aan twee bandjes, is de bustier inderdaad een uniek stuk. De geplooide rok heeft geschulpte randen en doorschijnende versieringen in zilvertinten met een handig paillettenspel.

De hint van donkerpaars rond de randen met patronen is de x-factor. Rakul versterkt haar schoonheid door roze bloemknopen te dragen. Een matte gloed met roze contouren, kohl-omrande ogen en open haar bezegelen haar elegante blik.

error: Kopiëren mag niet!