Xavi Bekritiseert Scheidsrechter na Uitschakeling Barça in Champions League

FC Barcelona’s coach Xavi Hernandez heeft de uitschakeling van zijn team uit de Champions League gewijd aan een “zeer slechte” beslissing van de scheidsrechter. In de kwartfinale tegen Paris Saint-Germain leek het goed te gaan voor Barcelona tot Ronald Araujo in de 29e minuut een rode kaart kreeg voor het neerhalen van Bradley Barcola, waardoor Barcelona met tien man kwam te staan. PSG kwam terug van een 1-0 achterstand en won uiteindelijk de tweede etappe met 4-1, waarmee ze met een totaalscore van 6-4 vooruitgingen. Xavi, die tijdens de wedstrijd werd weggestuurd door afwijkend gedrag, uitte zijn frustratie over deze cruciale beslissing. Hij beweerde dat deze rode kaart het harde werk van het hele seizoen tenietdeed en benadrukte dat het team nu moet herstellen en zich mentaal moet voorbereiden op hun aankomende wedstrijd tegen Real Madrid.

error: Kopiëren mag niet!