UFC 300 Voorrondes: Overwinningen voor Prochazka en Harrison

Tijdens de UFC 300 voorrondes in Las Vegas, Nevada, maakte voormalig UFC lichtzwaargewicht kampioen Jiri Prochazka een indrukwekkende comeback door Aleksandar Rakic te verslaan via TKO in de tweede ronde. Na zijn overwinning gaf Prochazka aan de winnaar van het hoofdevenement tussen Alex Pereira en Jamahal Hill te willen uitdagen.

Aljamain Sterling, voorheen bantamgewicht kampioen, boekte zijn eerste overwinning als vedergewicht door Calvin Kattar te verslaan met een unanieme beslissing. Sterling’s controle over het gevecht met zijn grappling was doorslaggevend voor zijn overwinning.

Kayla Harrison maakte een vlekkeloze UFC-debuut door Holly Holm te verslaan met een rear-naked choke in de tweede ronde. Harrison benadrukte haar ambitie om voor het einde van het jaar UFC-kampioen te worden.

Diego Lopes vestigde zich als een opkomende ster in de vedergewicht divisie door Sodiq Yusuff te verslaan via TKO in de eerste ronde, waarna hij een rematch met Movsar Evloev aanvroeg.

Renato Moicano behaalde een overwinning op Jalin Turner via TKO in de tweede ronde na een eerste ronde knockdown te hebben overleefd. Jessica Andrade overwon Marina Rodriguez via een verdeelde beslissing in een spannend gevecht tussen Braziliaanse strijders.

Bobby Green behaalde een unanieme beslissingsoverwinning op Jim Miller, waarbij hij een dominante prestatie neerzette na in de eerste ronde geraakt te zijn. Hij daagde vervolgens Paddy Pimblett uit voor een gevecht in Engeland.

Deiveson Figueiredo opende het evenement met een indrukwekkende overwinning op Cody Garbrandt via een rear-naked choke in de tweede ronde, en gaf aan een titelgevecht te willen.

error: Kopiëren mag niet!