Tira Koesal brengt eigen geschreven chutney nummer ‘Naach Naach Ke’ uit

Zangeres Tira Koesal (15), heeft recentelijk een eigen geschreven chutney-nummer uitgebracht via haar label Saregama Records. Het nummer is getiteld‘Naach Naach Ke’, en is geschreven door haar moeder, terwijl de muziek en video van ‘Naach Naach Ke’ is gemaakt door haar manager, de bekende internationale artiest/producer ‘Sunny-R’ van Saregama Records.

Het nummer heeft binnen 2 weken 100.000 views weten te behalen op YouTube en werd goed ontvangen door het publiek.

Blijven jullie deze jonge, getallenteerde Tira Koesal volgen… zij komt met nog meer leuke songs uit. Het nummer is te beluisteren op het YouTube-kanaal van ‘Saregama Records’. Tira Koesal bedankt al haar fans, voor de inspiratie die ze haalt uit alle liefde die ze mag ontvangen via haar social media. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!