CJ Wiebers, jong talent tussen rechtenstudie en muzikale ambitie

In de schijnwerpers van RBN onthult Wiebers, een jonge rechtenstudent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, in de voetsporen van zijn moeder, een gerenommeerde advocaat, te willen treden.

CJ, die de zoon is van Joan Nibte, vertelt in een boeiend gesprek openlijk over zijn ambities en inspiratiebronnen. Zijn passie voor rechtvaardigheid, de kracht van doorzettingsvermogen en de invloed van sterke vrouwelijke voorbeeldfiguren in zijn leven drijven hem om zijn wens advocaat te worden te verwezenlijken.

De verrassing in de studio is groot wanneer CJ zijn muzikale vaardigheden deelt door een stuk op de piano te spelen, een talent dat hij slechts een maand voor de talentenjacht weer oppakte. Zijn natuurlijke flair en toewijding tonen aan, dat CJ een geboren performer is met een schat aan potentieel, klaar om de harten van velen te veroveren.

Als secretaris van Rotaract Club Fresh en jeugdambassadeur bij het CARICOM Youth Ambassadors-programma, benadrukt CJ zijn betrokkenheid bij de gemeenschap en zijn streven naar maatschappelijke verbetering. Zijn kandidaatstelling bij de Jeugdraad en lidmaatschap van de Surinaamse Faculteitsvereniging versterken zijn visie op een actieve rol in de ontwikkeling van Suriname.

Met het oog op de toekomst spreekt CJ met liefde en waardering over zijn moeder, die de grootste inspiratiebron in zijn leven is. Deze persoonlijke toewijding geeft een inzicht in de diepe menselijkheid en de morele waarden die CJ drijven in zijn streven naar succes.

Dit alles onthulde Wiebers tijdens zijn interview met Fauzia Abdoelrahman in een tv-show op RBN, welke de diversiteit en het creatieve potentieel van Surinamers in de kijker zet met een voortdurende betrokkenheid bij het bevorderen van talent en het bieden van een platform voor Surinamers om te groeien en te schitteren. Dit programma van RBN is een viering van de rijke culturele tapestrij van het land en voor de nieuwe generatie leiders om zich te openbaren.

error: Kopiëren mag niet!