Salman Khan’s vader Salim Khan verbreekt de stilte over het geweervuurincident

Salim Khan, de vader van Bollywood-acteur Salman Khan, heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweervuurincident dat zondagochtend vroeg buiten zijn huis plaatsvond. Te midden van berichten, waarin werd beweerd dat de ervaren scenarioschrijver overweegt om van basis te veranderen om op een veiliger locatie te gaan wonen, stelde hij zich moedig op en verzekerde hij iedereen dat er niets was om zich zorgen over te maken.

In een verklaring die de ster deelde, zei hij tegen CNN News 18: “Er valt niets te vertellen. Ze willen alleen maar publiciteit, je hoeft je geen zorgen te maken.”

ETimes had vernomen dat Salim niet iemand was die zich door het schietincident liet afschrikken toen hij kort na het incident een wandeling maakte. Een bron zei: “Salim Khan is helemaal niet verontrust en voerde zijn routine uit zoals altijd. De familie is erg voorzichtig. Salman Khan is veilig en wel en is bij hen.”

Sinds het nieuws over de schietpartij bekend werd, hebben fans zich buiten de woning van de acteur verzameld om hun steun te betuigen. Ondertussen heeft de politie van Mumbai de beveiliging rondom de woning van de acteur verhoogd en naar verluidt vijftien eenheden ingezet om de twee schutters te arresteren. Ook werd een FIR geregistreerd op grond van sectie 307 van het Indiase Wetboek van Strafrecht en sectie 3 (25) van de Wapenwet.

Volgens de laatste berichten gingen de motorrijders richting de Western Express Highway. De fiets die bij het schietincident is gebruikt, is door de politie teruggevonden. De mogelijkheid bestaat, aldus mediaberichten, dat de mannen buiten Mumbai zijn gevlucht.

Hoewel de acteur de afgelopen maand meerdere doodsbedreigingen heeft ontvangen, heeft hij voorafgaand aan het schietincident op zondag geen enkele bedreiging ontvangen. In een verklaring aan de media omschreef premier Eknath Shinde van Maharashtra de schietpartij als een ‘ongelukkig incident’.

In reactie op de alarmerende gebeurtenissen die zondagochtend vroeg in de wijk Bandra in Mumbai plaatsvonden, beloofde de CM dat de twee niet-geïdentificeerde verantwoordelijke personen zouden worden aangehouden en dat er strikte maatregelen tegen hen zouden worden genomen.

error: Kopiëren mag niet!