Mariah Carey trapt haar nieuwe residentie in Las Vegas af in een prachtige goudkleurige jurk

Mariah Carey was verbluffend tijdens het eerste optreden van haar residentie Mariah Carey: ‘The Celebration of Mimi Live’, die vrijdagavond plaatsvond in Dolby Live in Park MGM in Las Vegas, aldus PEOPLE.

De 55-jarige zangeres ging gekleed in verschillende outfits terwijl ze een aantal van haar hits ten gehore bracht toen ze de derde Sin City-residentie van haar carrière aftrapte. De hitmaker – die onlangs te zien was in een geremixte versie van een nummer van Ariana Grande – werd voor het eerst gezien in een vloeiende goudkleurige jurk die haar gespierde armen en benen liet zien terwijl ze optrad voor haar fans.

Carey trok tijdens een later deel van haar set een elegante lichtroze jurk aan. De Fantasy-zangeres trok vervolgens het onderste deel van haar jurk uit, waarna ze een met pailletten bedekt jasje in varsity-stijl aantrok.

De Grammy Award-winnende songwriter trok later een sprankelende gouden jurk aan, waardoor ook haar gebeeldhouwde ledematen zichtbaar waren. Op een gegeven moment bedekte Carey haar jurk met een roze gewaad, wat een element van elegantie aan haar look voor de avond toevoegde. De ‘All I Want For Christmas Is You’-zangeres droeg tijdens haar show talloze sieraden.

Haar volumineuze blonde haar viel gedurende de hele duur van haar optreden op haar schouders en borsten,

Carey had een mini-residentie in Las Vegas, die in september 2009 van start ging en vier optredens duurde. Vervolgens keerde ze terug naar Sin City voor haar #1-residentie bij Infinity, die van 2015 tot 2017 met tussenpozen liep. De meest recente grote residentie van de artiest, getiteld ‘The Butterfly Returns’, begon in 2018 en eindigde in 2020. Er werd onthuld dat Carey afgelopen februari terug zou komen naar Las Vegas voor een derde grote residentie.

error: Kopiëren mag niet!