Rechtszaak tegen verdachte die zijn woning in brand stak met dood dochter tot gevolg uitgesteld naar 23 mei

Getuige voorgoed vertrokken naar Nederland

De strafzaak tegen de verdachte A.G. is 11 april behandeld door de Kantonrechter. Deze verdachte wordt verdacht van het in brand steken van zijn woning te Leiding, waarbij zijn dochter is komen te overlijden. De zaak stond voor getuigenverhoor.

De getuige W. kon niet worden verhoord, omdat hij voorgoed is vertrokken naar Nederland. De Officier van Justitie heeft gevraagd om de verklaring van deze getuige bij de politie als voorgelezen te beschouwen. De advocaat had hiertegen geen bezwaar. De Kantonrechter besloot dat de verklaring als voorgelezen wordt beschouwd.

Vervolgens werd de getuige R.M., een buurman van de verdachte, verhoord.

Op 23 mei zal de strafzaak worden voortgezet met het verdachtenverhoor.

error: Kopiëren mag niet!