Holloway verovert BMF-titel met spectaculaire KO op Gaethje

Max Holloway heeft zichzelf gekroond tot de nieuwe ‘Baddest Motherf*cker’ in de UFC na een adembenemende knockout overwinning op Justin Gaethje tijdens UFC 300. In een gevecht dat zijn climax bereikte in de allerlaatste seconde, liet Holloway zijn tegenstander Gaethje achter op het canvas, waarmee hij de BMF-riem in de wacht sleepte. Dit gevecht, dat plaatsvond in de T-Mobile Arena in Las Vegas, was het hoogtepunt van een avond vol actie. Naast deze indrukwekkende overwinning gaf Holloway aan geïnteresseerd te zijn in toekomstige gevechten tegen zowel vedergewichtkampioen Ilia Topuria als lichtgewichtkampioen Islam Makhachev, waarmee hij zijn veelzijdigheid en ambitie in de vechtsportwereld onderstreept. Holloway’s tactische superioriteit bleek uit de statistieken, en ondanks een moment in de vierde ronde waar hij zelf in gevaar kwam, beheerste hij het gevecht van begin tot eind.

error: Kopiëren mag niet!