Gezin in Wageningen dakloos door woningbrand

Een gezin in Wageningen is zondag 14 april door een woningbrand dakloos geworden. Agenten van het politiebureau Wageningen kregen een telefonische melding dat een woning op een adres in het ressort in brand stond en gingen ter plekke voor onderzoek.

Bij aankomst van de agenten stond de woning in lichterlaaie en was de brandweer bezig met blussingswerkzaamheden. De hoofdbewoner M.A. verklaarde aan de politie, dat hij met zijn gezin in de kerk was, toen hij telefonisch in kennis werd gesteld, dat zijn woning in brand stond.

De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De woning, die op het elektriciteitsnet was aangesloten, bleek niet tegen brand te zijn verzekerd.

De politie van Wageningen en de afdeling Forensische Opsporing van het Korps Politie Suriname zijn belast met het onderzoek naar deze woningbrand.

error: Kopiëren mag niet!