Verdachte ‘Shatbay’ opgepakt voor poging auto van vrouw te beroven

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo hebben zondagochtend 14 april rond een uur de 22-jarige A.T., alias ‘Shatbay’, aangehouden, nadat hij en zijn kompaan op 5 april een vrouw van haar auto probeerden te beroven.

Op die dag, 5 april omstreeks 07.00 uur, reed de vrouw met de auto uit haar inrit. Zij parkeerde de wagen voor de poort om die vervolgens dicht te maken, toen zij plotseling zag hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart naar haar auto renden. Zij haastte zich naar haar auto, raakte in een worsteling met één van de mannen en haalde de contactsleutel weg. 

Een van de mannen spoot daarbij pepperspray in haar gezicht waardoor zij luidkeels gilde. De verdachten kozen meteen het hazenpad.

De verdachte ‘Shatbay’ werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Aan de opsporing van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. De politie van Bureau Munder heeft de zaak in onderzoek, zo bericht de politie Regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!