Man (39) opgepakt voor seksueel molest van 17-jarig meisje

39-jarige verdachte J.B. van feitelijke aanranding en molestatie van 17-jarig meisje op 14 maart is 9 april door de politie Houttuin opgespoord en aangehouden. Het meisje had, vergezeld van haar ouders, aangifte tegen de verdachte gedaan. 

Het meisje, leerlinge van VOJ Houttuin, liep na bijlessen te hebben gevolgd, op 14 maart naar huis. J.B., die tegenover de school woont, was op die dag op de bromfiets en stopte naast het meisje in de Peltoforumlaan. Hij pakte het meisje zonder haar toestemming aan haar hand en daarna raakte hij haar aan haar geslachtsdeel.

Het meisje rende huilend naar huis en vertelde aan haar ouders wat haar was overkomen.

Nadat er aangifte was gedaan tegen de verdachte, bleek dat hij op dezelfde wijze ook een ander meisje tot slachtoffer had gemaakt.

Bij zijn aanhouding ontkende de man zich schuldig te hebben gemaakt aan hetgeen waarvan hij wordt verdacht. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is J.B. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!