Real Madrid Behoudt Voorsprong in La Liga na Overwinning op Mallorca

Real Madrid heeft een cruciale 1-0 overwinning behaald op Mallorca, geholpen door een spectaculair doelpunt van Aurelien Tchouameni. Deze overwinning houdt Madrid acht punten voor op Barcelona in de strijd om de La Liga titel. Ondanks serieuze wijzigingen in het team door Carlo Ancelotti, met het oog op de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City, slaagde het team erin de score in de tweede helft te openen. Tchouameni’s doelpunt en een sterke defensie zorgden ervoor dat Madrid’s ongeslagen reeks voortduurt. Barcelona antwoordde met een eigen 1-0 overwinning op Cadiz, dankzij een acrobatische goal van Joao Felix. Atletico Madrid verstevigde ook hun positie in de top van het klassement met een 3-1 zege op Girona, waarbij Antoine Griezmann in topvorm was met twee doelpunten.

error: Kopiëren mag niet!