Guardiola Ziet Manchester City’s Kamp voor de Treble als een Privilege

Pep Guardiola beschouwt het als een privilege dat Manchester City wederom meedingt naar de treble, na hun indrukwekkende 5-1 overwinning op Luton Town waarmee zij aan kop gaan van de Premier League. Deze overwinning plaatst City twee punten voor op de naaste concurrenten Arsenal en Liverpool, die nog moeten spelen. Met de FA Cup halve finale tegen Chelsea en de Champions League kwartfinale tegen Real Madrid in het vooruitzicht, nadat de heenwedstrijd eindigde in 3-3, staat City op het punt om geschiedenis te schrijven met de mogelijkheid om, net als vorig seizoen, de Premier League, Champions League en FA Cup te winnen. Guardiola erkent de uitdagingen van vermoeidheid en blessures maar gelooft sterk in het voortzetten van hun missie op alle drie de fronten. Met zes wedstrijden te gaan in de Premier League en een gunstig speelschema, benadrukt Guardiola het belang van winnen om druk uit te oefenen op Arsenal en Liverpool in de titelrace.

error: Kopiëren mag niet!