Newcastle Versterkt Champions League Ambities met Overwinning op Tottenham

Newcastle United heeft de race om een Champions League-plek nieuw leven ingeblazen met een verpletterende 4-0 zege op Tottenham Hotspur. Door deze overwinning blijven ze in de top zes van de Premier League staan, met Alexander Isak als ster van de show na twee doelpunten te hebben gescoord. De overwinning verkleinde de voorsprong van de Spurs naar slechts tien punten, met Newcastle die een gemakkelijker schema heeft voor de rest van het seizoen. Ondanks meerdere blessures in de verdediging, wist Newcastle een sterke achterlinie op te stellen die maar zelden in de problemen kwam. Fouten van Tottenham’s Micky van de Ven leidden tot cruciale doelpunten voor Newcastle, waardoor ze op koers blijven voor de topvier. Spurs, die worstelen nadat ze zware tegenstanders moeten ontmoeten in hun resterende wedstrijden, zien hun kansen op een plek in de Champions League afnemen na een moeilijke week voor Engelse clubs in Europese competities.

error: Kopiëren mag niet!