Missy Elliott begint aan eerste headliner-tour ooit, met Busta Rhymes, Ciara en Timbaland als support

Missy Elliott, wier carrière de definitie heeft gegeven van ‘laat ze maar meer willen’, heeft zich lang verzet tegen toeren, maar dat verandert in 2024. Samen met enkele spraakmakende voorprogramma’s zal het hiphopicoon op tournee gaan door. Arena’s in 24 steden dit jaar – schokkend genoeg de eerste keer dat ze als headliner op tournee gaat in haar hele carrière, die met een knal begon in de jaren negentig.

Ze zal worden bijgestaan door een drietal figuren ​​die ook direct herkenbaar zijn voor iedereen die de carrière van Elliott kent: Busta Rhymes, Ciara en Timbaland.

Elliotts oude manager en coproducent van de tour, Mona Scott-Young, vertelt aan Variety: “Na zo lang bij Missy te hebben gewerkt, realiseerde ik me al heel vroeg dat de dingen precies gebeuren zoals ze zouden moeten gebeuren, en wanneer, en dat is meestal volgens Missy-tijd. Dus ook al waren er dingen waarvan ik voelde dat ze er klaar voor was en waar ik naar op zoek was om in uit te breiden, ze zou zeggen: ‘Nee, de tijd is niet goed. Nee, ik laat het je weten als de tijd rijp is.’ En toen ze uiteindelijk zei: ‘Hmm, ik denk dat we op tournee moeten gaan’, was het zoiets als: heilige onzin! Dus natuurlijk zijn we in de versnelling gesprongen.”

error: Kopiëren mag niet!