Dochter van Kim Kardashian en Kanye West zou zo’n 30.000 dollar kunnen verdienen per TikTok-filmpje

De oudste dochter van Kim Kardashian (43) en haar ex-man Kanye West (46) heeft al aangekondigd dat ze haar debuutalbum zal uitbrengen. Al denken analisten dat er nog meer manieren zijn voor de 10-jarige om flink te verdienen.

Volgens hun berekeningen zou North West (10) naar schatting ongeveer 30.000 dollar (27.575 euro) kunnen verdienen per betalende TikTok-post. Het TikTok-account dat North West deelt met haar moeder heeft ongeveer 19,2 miljoen volgers en meer dan 481 miljoen likes op hun video’s. Dit komt doordat haar ouders haar nooit uit de schijnwerpers hebben gehouden.

Hierdoor wordt de slechts 10-jarige enorm veel benaderd door merken voor betalende posts. Als ze deze aanbiedingen zou aannemen zouden deze TikTok-filmpjes volgens ‘Daily Mail’ naar schatting 30.000 dollar opbrengen per post.

Dat cijfer bevestigt ook het bedrijf Influencer Marketing Hub. Zij zijn gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van social media-accounts. Volgens hun expertise zou een account met 19 miljoen volgers en 481 miljoen likes tussen de 30.402 dollar (27.811 euro) en 45.604 dollar (41.634 euro) per publicatie kunnen genereren. De tiener zal in de toekomst dus naast haar muzikale carrière ook op deze manier geld kunnen innen. Hierdoor zal de geldmachine niet snel stoppen met draaien.

Al houdt moeder Kim Kardashian natuurlijk ook nog een oogje in het zeil. Mocht de muzikale carrière van haar dochter niet van de grond komen, dan ziet ze andere mogelijkheden om te investeren, zoals in een eigen beautylijn.

De naam van haar oudste dochter kan dus ook dienen als merknaam voor cosmetische verzorging of als speelgoedmerk; de mogelijkheden zijn eindeloos. Kim gebruikt namelijk de naam van haar dochter al sinds 2019 als merknaam.

North West geeft in haar filmpjes vaak een kleine inkijk in haar leven. Ze danst en zingt met haar familie, toont haar huis en haar favoriete spullen en heeft evenveel plezier als een normaal kind. Haar mama Kim Kardashian komt ook vaak voor in de video’s. North laat ook de kans niet liggen om grappen te maken over haar wereldberoemde familie.

error: Kopiëren mag niet!