SBA Basketbaluitslagen: Spanning en Sensatie op 11 April 2024!

In een avond vol basketbalactie werden fans getrakteerd op spannende wedstrijden in de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) competities. Hieronder een overzicht van de uitslagen en hoogtepunten van de avond.

Meisjes U19 Klasse:

Adelante vs. SCVU:

In een spannende wedstrijd tussen Adelante en SCVU was het SCVU die aan het langste eind trok met een eindscore van 40 tegen 31. Ondanks een voorsprong bij de rust voor Adelante, wist SCVU sterk terug te komen. Brashia Daniels schitterde voor Adelante met 13 punten, maar het was Almaira Emanuels van SCVU die met 16 punten de wedstrijd domineerde.

Ballers Club Wanica (BCW) vs. Yellow Birds (YB):

De confrontatie tussen BCW en YB bleek een ware thriller, waarbij BCW zichzelf tot winnaar kroonde met een kleine marge van 63 tegen 58. Beyonce Jedinie van BCW stal de show met een adembenemende 27 punten, terwijl Chiniqua Pengel van YB haar dicht op de hielen zat met 26 punten.

Heren Senioren Klasse:

Telesur vs. SCVU (1):

In wat een ongelijke strijd leek te zijn, domineerde SCVU (1) tegen Telesur met een overweldigende score van 123 tegen 45. Jaleel Vreden van SCVU liet een indrukwekkende 22 punten aantekenen, terwijl Armand Sweet van Telesur met 8 punten de topscorer was voor zijn team.

De Arend 1 vs. De Schakel:

De Arend 1 liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkere was in hun matchup tegen De Schakel, door een overtuigende winst van 96 tegen 51. Emile LA Rose van De Arend blonk uit met 22 punten, terwijl Ivanildo Ho A Hing van De Schakel goed was voor 14 punten.

De wedstrijden van 11 april 2024 hebben eens te meer bewezen dat de SBA competitie een broeinest is van talent en opwinding. Basketbalfans kunnen uitkijken naar nog meer actie en spektakel in de rest van het seizoen.

error: Kopiëren mag niet!