Tijdens roadblock is verdachte van diefstal telefoons uit cellshop aangehouden

Een gemengd team van de politie bestaande uit Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) en leden van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in verband met ‘Operatie Zero Tolerance’ op dinsdag 9 april een roadblock gehouden op de hoek van de Tweekinderenweg en de Wilhelminastraat op het parkeerterrein van Choice supermarkt. 

De automobilist R.S., die geen auto bescheiden bij zich had en zich vreemd gedroeg, werd gesommeerd om uit zijn auto te stappen. Tijdens controle in de auto werden een hoeveelheid sukru, hasj en flessen vloeibare drugs (pica chu) aangetroffen.

Verder werden in een tas op de achterzitting van de auto zes mobiele telefoons aangetroffen, waarvan de automobilist geen bewijs kon overleggen of de herkomst wilde aangeven. 

Bij nader onderzoek is naar voren gekomen dat de telefoons van diefstal afkomstig zijn. De politie van het bureau Geyersvlijt is belast met het verdere onderzoek in deze zaak. Intussen heeft de benadeelde van een cellshop de telefoons positief herkend als te zijn de toestellen die bij inbraak uit zijn shop zijn weggenomen.

error: Kopiëren mag niet!