Monterrey Elimineert Messi en Inter Miami in Champions Cup Kwartfinales

Monterrey versloeg Inter Miami met 3-1 in de tweede etappe van de tweewedstrijdenserie, waardoor ze een plek veiligstelden in de halve finales van de CONCACAF Champions Cup. Doelpunten van Vazquez, Berterame en Gallardo leidden tot de totale score van 5-2 ten gunste van Monterrey. Ondanks slechts één scoringskans in de eerste helft voor Messi, slaagde Inter Miami er niet in om vooruitgang te boeken. Miami-coach Martino erkende de noodzaak om verbetering te boeken na de nederlaag. Monterrey zal tegen Columbus Crew spelen in de halve finales, terwijl Pachuca het opneemt tegen de regerend kampioen, Amerika. De rode kaart voor Jordi Alba resulteerde in Miami dat de wedstrijd met 10 man moest afronden.

error: Kopiëren mag niet!