Leverkusen blijft ongeslagen in 42 wedstrijden dankzij late doelpunten tegen West Ham

In de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Europa League versloeg Bayer Leverkusen West Ham met 2-0 na late doelpunten van invallers Jonas Hofmann en Victor Boniface. Leverkusen slaagde er eerder niet in door de verdediging van West Ham te breken, maar doelpunten in de 83e minuut en blessuretijd verzekerden de overwinning. Coach Xabi Alonso hoopt op een kampioenschap in de Bundesliga en prees het team voor de strijd. West Ham-coach David Moyes prees Leverkusen als een “Champions League-team”. West Ham zal alles op alles moeten zetten om in de terugwedstrijd terug te kunnen komen tegen het sterke Leverkusen, zelfs met enkele afwezige spelers. Leverkusen blijft een geduchte tegenstander met 42 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag.

error: Kopiëren mag niet!