Atalanta verovert Anfield en verslaat Liverpool met 3-0 in Europa League

In een verrassende wending scoorde Gianluca Scamacca tweemaal voor Atalanta in een overwinning van 3-0 op Liverpool, waardoor de Reds voor het eerst in veertien maanden een thuisnederlaag leden. De Italiaanse club domineerde en verdiende de overwinning, bekroond met een derde doelpunt van Mario Pasalic. Liverpool-coach Jürgen Klopp was teleurgesteld en benadrukte dat er weinig positiefs te zeggen was over de wedstrijd. Klopp voerde tijdens de rust wijzigingen door en bracht enkele sterspelers in, maar het mocht niet baten. Met een terneergeslagen sfeer in Anfield zal Liverpool een enorme prestatie moeten leveren in de retourwedstrijd in Bergamo om hun Europese droom levend te houden en Klopp mogelijk met een trofee te laten vertrekken.

error: Kopiëren mag niet!