Atletico overleeft de late schrik en stelt de overwinning op Dortmund veilig

Atletico Madrid behaalde een krappe 2-1 overwinning op Borussia Dortmund in de kwartfinale van de Champions League, ondanks een sterk laat offensief van de Duitse club. Doelpunten van Rodrigo De Paul en Samuel Lino in de eerste helft zetten Atletico op een comfortabele voorsprong, maar een tegendoelpunt van Sébastien Haller bracht spanning terug in de wedstrijd. Dortmund, dat zich herstelde na een zwakke start waarin ze tweemaal het houtwerk troffen, houdt hoop voor de terugwedstrijd ondanks deze nederlaag. Deze wedstrijd markeerde ook een verhoogde beveiliging vanwege dreigingen van IS tegen stadions die in de Champions League worden gebruikt. Atletico streeft ernaar om voor het eerst sinds 2017 weer de halve finales te halen, terwijl Dortmund zich hergroepeert voor de return in een poging hun eerste uitnederlaag in vier maanden te overkomen.

error: Kopiëren mag niet!