Man (23) belaagt zijn 28-jarige ex-zwager via social media

De politie van het bureau Livorno heeft zaterdag 8 april de 23-jarige verdachte D.W. voor belaging opgespoord en aangehouden. Tegen deze verdachte had zijn 28-jarige ex zwager op diezelfde dag aangifte van belaging gedaan bij de politie.

Volgens de aangever kreeg hij een melding van Facebook dat D.W. een bericht had gedeeld. Dit bevreemde hem, aangezien hij niet bevriend was met de verdachte. Bij het bekijken van de melding zag hij dat D.W. zijn profielfoto op zijn account had gedeeld en daarbij onwaarheden over hem had geschreven en kleinerende berichten over zijn familie. Verder gaf de aangever aan dat zijn zusje eerder een relatie had met de verdachte en dat er een beschermingsbevel aan haar was  uitgereikt waarin duidelijk staat vermeld, dat de verdachte niet in de buurt van zijn zusje mag komen. 

Desondanks is D.W. dagelijks bij hen in de straat en rijdt heen en weer. Hierdoor heeft R.A. een vrees voor de veiligheid van zijn zusje indien de verdachte in de buurt blijft komen. Naar aanleiding hiervan deed R.A. de aangifte.

De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!