Jennifer Lopez schittert in Intimissimi lingeriecampagne

Jennifer Lopez, de 54-jarige zangeres en actrice, schittert in een nieuwe lingerielijn van Intimissimi, waarbij ze de nieuwe Silky Intimates-collectie promoot. Lopez, die bekend staat om haar tijdloze schoonheid en indrukwekkende figuur, draagt in de campagne stukken die ‘zich als een tweede huid naar je lichaam vormen’.

Het Italiaanse lingeriemerk staat bekend om zijn luxe, zijdeachtige materialen en deze collectie is geen uitzondering, met items die een ‘huidachtig’ effect creëren wanneer gedragen.

Met een focus op comfort en stijl, prijst Lopez de kwaliteit van de collectie en benadrukt het belang van zich krachtig en comfortabel voelen in lingerie. De campagne, waarin Lopez poseert in items zoals de Greta Balconette-bh en Sofia Ultralight microvezel balconette-bh, toont haar in sierlijke en verleidelijke poses. Dit benadrukt niet alleen haar eigen tijdloze schoonheid maar ook de elegantie en veelzijdigheid van de lingerie zelf.

error: Kopiëren mag niet!