J. Cole betreedt Dreamville-podium en sluit avond af na met sterren bezaaide line-up

Dreamville-oprichter en uit Fayetteville afkomstige J. Cole sloot het festival zondagavond af in Dix Park. Ondanks de vertraging betrad co-headliner Nicki Minaj uiteindelijk het podium nadat zij ongeveer een uur achter liep op schema. De Dreamville-line-up van zondag bestond uit Rema, Jeezy, Monica, Rae Sremmurd, Key Glock, Bas, Hunxho, Cozz, Omen, Tiacorine en Chase Shakur.

Festivalgangers van Dreamville waren de hele dag hyped voor J.Cole en Nicki en genoten van de optredens voorafgaand aan de headliners. De opwinding stokte echter toen Rema zijn set onderbrak vanwege frustrerende geluidsproblemen op het podium. Halverwege zijn hit “Calm Down” stopte Rema de band abrupt. Hij sprak het publiek toe en legde uit dat hij “zichzelf en de muziek niet kon horen” vanwege geluidsproblemen. Gefrustreerd wees hij erop dat het vloeiende geluid voor andere artiesten was bedoeld, maar niet voor hem.  “Het is niet eerlijk dat de fans mij niet kunnen horen of een goede ervaring kunnen krijgen”, zei hij. Na nog een paar pogingen, besloot hij het optreden te beëindigen, en zei tegen het publiek “Ik hou van je, welterusten”, voordat hij het podium verliet.

Op dag twee atons J.Cole zondagavond centraal op het Dreamville Festival, waardoor fans met een wervelwind van vragen achterbleven. Met een recent nummer dat verwijst naar zijn vete met Kendrick Lamar, ontstond er speculatie over de vraag of Cole de kwestie tijdens zijn optreden zou bespreken. Bovendien wachtte het publiek met spanning op de mogelijkheid van verrassende gastoptredens.

J. Cole heeft een geschiedenis van verrassende samenwerkingen op festivals, en nu Dreamville dit jaar een gestapelde line-up heeft, draait de geruchtenmolen over wie er met hem op het podium zou kunnen staan.

error: Kopiëren mag niet!