Salma Hayek: “Penélope Cruz en ik hebben 20 jaar gewacht op countrytijdperk”

Beyoncé kwam onlangs uit met haar langverwachte countryalbum ‘Cowboy Carter’. Salma Hayek heeft Cowboy Carter op repeat gehad, net als de rest van de Bey Hive! De Golden Globe-winnende actrice, 57, ging woensdag naar Instagram om te laten zien hoeveel ze van Beyoncé’s nieuwe countryalbum houdt en deelde ze een paar foto’s uit haar eigen cowboykernfase toen zij en Penélope Cruz de hoofdrol speelden in de film Bandidas uit 2006:

Hayek plaatste enkele foto’s – waaronder een foto van zichzelf terwijl ze Cowboy Carter-merchandise en een cowboyhoed rockt en throwback-foto’s van de set van de westernfilm – en zong haar lof over de nieuwe muziek van Queen Bey in het bijschrift.

“Beste @beyonce, Penélope en ik wachten al 20 JAAR op dit album!”, schreef ze over de plaat, onlangs uitkwam.

error: Kopiëren mag niet!