RBT Midden houdt in maart 8 verdachten aan, waaronder een vrouw, voor diverse misdrijven

Het Regio Bijstand Team (RBT) Midden heeft in maart voor verschillende gepleegde strafbare feiten 8 verdachten, waaronder een vrouw, op verschillende locaties aangehouden.

Het gaat om de verdachten S.F. (38), K.B. (24) en G.T. (35) voor diefstal met braak, R.A. (48) voor oplichting en verduistering, J.K. (46) die is opgepakr in samenwerking met Kapitale Delicten voor gekwalificeerde verduistering, F.W. (24) die werd aangehouden in samenwerking met de Recherche Regio Midden (RRM) voor diefstal middels geweldpleging, R.M. (44) voor vernieling en de vrouwelijke verdachte I.A. (37) die in samenwerking met Kapitale Delicten werd aangehouden voor oplichting en verduistering.

Deze verdachten zijn allen na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!