Moeder uit Oklahoma krijgt levenslang voor het neerschieten van haar slapende kinderen

In Oklahoma is een moeder, Amy Leann Hall, veroordeeld tot levenslang na het neerschieten van haar twee kinderen, Kayson (18) en Khloee Toliver (16), terwijl ze sliepen in hun bed in november 2018. Haar andere 14-jarige dochter overleefde een schotwond aan het hoofd. Na de schietpartij veroorzaakte Hall een achtervolging met de politie tegen hoge snelheden, die eindigde in haar arrestatie. Het motief achter de gruweldaad lijkt complex, waarbij Hall initieel geen reden gaf, maar later claimde dat ze haar kinderen wilde beschermen tegen haar vermeend ‘misbruikende’ vervreemde echtgenoot, een claim die niet bevestigd is. De procureur benadrukte de afschuwelijke aard van het geweld waarmee de familie geconfronteerd werd. Hall’s daad veroorzaakte een golf van verdriet en ongeloof binnen de gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!