“Food and Music Fest” zet Saoenah-markt in leuke sfeer 

Afgelopen zondag vond het eerste “Food and Music Fest” plaats op de Saoenah-markt van 5 uur ’s middags tot 10 uur ’s avonds. Dit evenement markeert het start van een serie van drie zondagen in april. 

De lancering op die eerste dag was een goed succes, wat voldoende aandacht trok van mensen; jongeren, ouderen, verschillende bevolkingsgroepen en toeristen. Gezellige muziek, voldoende entertainment met gelegenheid om te dansen, en een feestelijke ambiance gecreëerd door sfeervolle verlichting kenmerken het festijn. Heerlijke gerechten en spannende attracties, waaronder ‘frozen cocktails’, schminken, en een 360-graden photobooth, maakten het compleet. 

Ongeveer 26 ondernemers presenteerden hun producten op feestelijke wijze. Daarnaast boden diverse standhouders een breed scala aan artikelen aan, variërend van boeken en natuurproducten tot biologische en veganistische snacks, streetfood, gerechten uit de Caribische en Latijnse keuken, kleding, en nog veel meer. 

Het “Food and Music Festival” gaat de komende zondagen van deze maand nog door, met gratis toegang voor iedereen. Gezien het nog paasvakantie is, biedt dit een geschikte kans om dit leuke evenement bij te wonen. Elke zondag staat in het teken van een uniek thema, onder het motto “4 Zondagen, 4 Thema’s om het spannend te houden”. De thema’s zijn achtereenvolgens: Caribbean Flavors, Fusion Flavors, Un Sabor de Latin, en New Wave 24 Ice.

SD

error: Kopiëren mag niet!