Studentenprotest tegen Hillary Clinton bij Alma Mater

Tijdens een bezoek aan haar alma mater Wellesley College, waar een gebouw naar haar vernoemd zou worden, werd voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton geconfronteerd met studentenprotesten. Protesteerders, die haar beschuldigden van oorlogsmisdaden en stelden dat ze ‘bloed aan haar handen’ heeft, verzamelden zich buiten een top over vrouwen en democratie. Ondanks het protest, dat ook studenten zag die pamfletten verspreidden met kritiek op Clinton, bleef de schoolleiding neutraal. Dit incident volgt op eerdere protesten tegen Clinton op Amerikaanse universiteiten, waaronder een verstoring van haar verschijning aan de Columbia University. Clinton, zelf onverstoord, sprak recent over de Amerikaanse verkiezingen, waarbij ze kiezers aanspoorde om een duidelijke keuze te maken tussen de twee beschikbare kandidaten.

error: Kopiëren mag niet!