Messi’s Terugkeer Niet Genoeg voor Inter Miami’s Winst

Lionel Messi heeft na een maand afwezigheid vanwege een blessure zijn terugkeer gemaakt bij Inter Miami, door direct te scoren, echter kon zijn team niet winnen tegen Colorado Rapids, met een 2-2 gelijkspel als resultaat. Ondanks het opnemen van Messi en andere voormalige Barcelona-sterren als Luis Suarez, Sergio Busquets, en Jordi Alba later in de wedstrijd, kon Inter Miami niet voorkomen dat een late tegengoal hen de volle winst kostte. Coach Gerard Martino uitte zijn frustratie over het verliezen van punten door defensieve fouten, maar benadrukte ook het positieve effect van Messi’s terugkeer op het team en de fans. Vooruitkijkend, hoopt Martino dat Messi’s terugkeer en bijdrage het team zullen versterken voor hun volgende CONCACAF Champions Cup wedstrijd.

error: Kopiëren mag niet!