Israël arresteert zestien mensen tijdens het ochtendgebed in de Al Aqsa-moskee

De Times of Israel berichtte zaterdag vroeg over de arrestaties, toen moslims de nacht van de macht vierden – beschouwd als de heiligste nacht van de Ramadan.

De arrestaties komen de dag nadat de Israëlische politie acht andere mensen arresteerde en hen ervan beschuldigde ‘gemene aanstichters’ te zijn die de religieuze gelegenheid aangrepen om aan te zetten tot terrorisme.

Israël heeft al iedereen verboden, behalve kinderen onder de 10 jaar, vrouwen boven de 50 jaar en mannen boven de 55 jaar, om te bidden bij Al-Aqsa in Jeruzalem, en alleen als ze daar een vergunning voor hebben.

De staat Israël doodt, met volledige steun van de VS, Palestijnen in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever.

De leiders moeten worden vervolgd.

error: Kopiëren mag niet!