Drie verdachten snel na beroving man in de kraag gevat

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft zaterdagavond 6 april na een melding van een gewapende beroving snel de drie verdachten J.M. (18), D.G. (24) en D.M. (19) in de omgeving van de Tokestraat in Paramaribo aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht, met nog enkele kompanen, van wie één gewapend was met een scherp voorwerp, omstreeks 19.00 uur een man in de Eldoradolaan ter hoogte van het Boys terrein te hebben beroofd van 2 Iphones en geldbedragen in Amerikaanse dollars en Euro’s. Het slachtoffer heeft schrammen aan zijn ledematen en zwellingen in het gelaat opgelopen. 

Op aanwijzing van het slachtoffer werden drie van de verdachten in de omgeving van de Tokestraat gesignaleerd en door de medewerkers van het RBTP in de kraag gevat.

De drie zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij bij een Hulpofficier van Justitie zijn voorgeleid.

Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!