De identieke tweeling van TLC Extreme Sisters deelt vriend

De identieke tweeling Anna en Lucy DeCinque, bekend van TLC’s Extreme Sisters, delen meer dan alleen hun uiterlijk: ze delen ook een vriend, Ben Byrne.

De tweeling omarmde hun unieke relatie en plaatste onlangs een video op Instagram waarin ze hun genegenheid voor Byrne lieten zien, wat hun volgers in verrukking bracht. De relatie van het trio begon ruim tien jaar geleden via sociale media, wat ertoe leidde dat Byrne in 2021 beide zussen ten huwelijk vroeg.

De Australische tweeling, die zichzelf de ‘meest identieke tweeling ter wereld’ noemt, doet alles samen en beschouwt zichzelf soms als één persoon. In hun laatste post waren ze te zien in bijpassende jurken, terwijl ze op speelse wijze een kus deelden met Byrne, met als onderschrift “Verdubbel je plezier! Verdubbel je vreugde!”

Fans hebben hun steun betuigd en bewonderen het geluk en het unieke karakter van hun relatie.

error: Kopiëren mag niet!