Volwassen Artiest Ondergaat Lichaamsverandering na Seksmarathon

Volwassen filmster Hayley Davies heeft naar eigen zeggen in zes maanden tijd deelgenomen aan 300 films voor volwassenen, een werkschema dat haar fysiek heeft belast. Davies’ carrière kende een snelle opkomst, waardoor ze elk aanbod accepteerde dat haar werd voorgelegd. Dit resulteerde in een intensieve reeks fotoshoots met een gemiddelde van anderhalve dag per dag. Als gevolg van deze onophoudelijke inspanning, bekent Davies dat ze begon met het slikken van pijnstillers vóór haar shoots om de pijn te kunnen verdragen. Ondanks de uitdagingen geeft ze aan dat dit schema haar heeft veranderd in haar vermogen om te presteren met partners van verschillende formaten. Davies, die toegeeft dat ze in haar privéleven de voorkeur geeft aan meer gemiddelde proporties, blijft optimistisch over de toekomst in zowel haar carrière als persoonlijk leven, ondanks de fysieke en emotionele tol die het haar heeft geëist.

error: Kopiëren mag niet!