Macron Hoopt op Olympische Deelname Mbappé

De Franse president Emmanuel Macron heeft uitgesproken te hopen dat Kylian Mbappé, de aanvoerder van het Franse nationale voetbalteam, Frankrijk kan vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Parijs. Ondanks dat Real Madrid, waar Mbappé vermoedelijk naartoe zal gaan, heeft aangekondigd geen spelers vrij te geven voor de Spelen, blijft Macron optimistisch. Mbappé heeft zelf de wens uitgesproken deel te nemen. Het Olympisch voetbaltoernooi staat open voor spelers onder 23, plus drie extra spelers per team, en valt buiten de officiële FIFA-data, waardoor clubs niet verplicht zijn spelers vrij te geven. Mbappé zal ook leiden op Euro 2024 in Duitsland. Macron beloofde bij de halve finales en finale in Duitsland aanwezig te zijn als Frankrijk zover komt.

error: Kopiëren mag niet!