Gevangenisstraf Geëist voor Diefstal Dagboek Ashley Biden

Aimee Harris, de vrouw uit Florida die het dagboek van Ashley Biden, de dochter van president Joe Biden, stal en verkocht, wordt nu mogelijk geconfronteerd met vier tot tien maanden gevangenisstraf. Dit verzoek van het ministerie van Justitie komt nadat Harris meerdere rechtszittingen heeft gemist. Oorspronkelijk had de DOJ zes maanden huisarrest aanbevolen, maar vanwege herhaaldelijke verzuimen heeft de aanklager nu een strengere straf voorgesteld. Harris en haar medeplichtige Robert Kurlander verkochten het dagboek in 2020 aan Project Veritas voor $40.000. Beide bekenden schuld aan samenzwering om gestolen eigendommen tussen staten te vervoeren. De DOJ benadrukt de noodzaak van een gevangenisstraf gezien Harris’ gebrek aan medewerking en respect voor het rechtssysteem, en wijst op de ernst van haar daden, waaronder het schenden van persoonlijke privacy en het negeren van het rechtssysteem.

error: Kopiëren mag niet!