Selena Gomez: “Het doet me pijn dat mensen niet echt weten wie Steve Martin is”

Selena Gomez heeft alleen maar lof voor haar co-ster Steve Martin uit “Only Murders in the Building”. Gomez, 31, plaatste een foto van zichzelf op Instagram terwijl ze naar de nieuwe Apple TV+ documentaire over Martin keek genaamd “Steve!  (Martin) A Documentary in 2 Pieces”, die op 29 maart in première ging en Martins leven als cabaretier en acteur volgt.

“Het doet me pijn om te weten hoeveel mensen misschien niet echt weten over Steve’s leven”, schreef ze op haar Instagram-verhaal. “Hij is echt een icoon en heeft geprobeerd en nooit opgegeven… mijn lieve vriend, je bent buitengewoon.”

“Steve” is geregisseerd en geproduceerd door Oscar-winnaar Morgan Neville en bevat nooit eerder vertoond beeldmateriaal, nieuwe interviews met Martin en inzicht in zijn stand-up- en filmcarrières. Gomez, die sinds 2021 samen met Martin (78) en Martin Short (74) speelt in ‘Only Murders in the Building’, is niet verlegen geweest over haar lof voor beide mannen.

Eerder deze maand zei Gomez volgens People magazine dat de opnames waren begonnen voor het vierde seizoen van de Hulu-serie, waarvan een deel zich in Los Angeles zal afspelen. Gomez plaatste een foto van rozen die Martin en Short haar hadden gestuurd met een getypt briefje van de acteurs: “We zijn zo blij om weer bij jullie te zijn, liefs, Steve en Marty.”

“Only Murders in the Building” heeft een selectie gaststerren voor seizoen 4 opgesteld, waaronder Molly Shannon, Eugene Levy, Eva Longoria en Zach Galifianakis. In seizoen 4 zullen ze het appartementencomplex Arconia aan de Upper West Side verlaten voor het zonnige klimaat van LA, hoewel het niet bekend is hoe lang ze aan de westkust zullen blijven voordat ze terugkeren naar New York City.

error: Kopiëren mag niet!