Priyanka Chopra’s broer Siddharth Chopra verlooft zich met Neelam Upadhyaya

Tijdens hun recente bezoek aan India woonden Priyanka Chopra en Nick Jonas een intieme verlovingsceremonie bij waar Priyanka’s jongere broer, Siddharth Chopra, en acteur Neelam Upadhyaya hun verloving aankondigden.

Dinsdag ging het stel naar hun sociale mediaplatforms om een ​​reeks foto’s van hun speciale dag te delen, waarmee ze een kijkje gaven in hun verlovingsceremonie. Op de eerste foto is het stel intiem poserend vastgelegd.  Neelam droeg een prachtig paars pak, aangevuld met zachte, bedauwde make-up, en droeg haar haar los. Siddharth koos voor een gebloemde lichtroze kurta gecombineerd met een bijpassend mouwloos jasje. Bovendien deelden ze een glimp van hun Roka-ceremonietaart, versierd met de inscriptie “S & N Just Rokafied.”

Priyanka Chopra deelde een momentopname van de ceremonie op haar Instagram-verhaal en riep uit: “Ze hebben het gedaan. Gelukkige Roka.”

De foto toont haar samen met Nick, Siddharth en Neelam. Priyanka schittert in een rode sari met een bijpassende mouwloze blouse, terwijl Nick een witte kurta-pyjamaset draagt, geaccentueerd door een beige Modi-jasje. Siddharth Chopra was eerder verloofd met Ishita Kumar. Hun verloving werd groots gevierd, maar binnen een paar maanden werd hun huwelijk afgeblazen.

error: Kopiëren mag niet!