Pertjajah Luhur bezoekt Sunny Point en hoort bewoners aan

Afgelopen maandag heeft een delegatie van de Pertjajah Luhur onder leiding van secretaris Juanito Eijk van de Partijraad een bezoek gebracht aan Sunny Point. De coördinatrice van Sunny Point, mevrouw Prika, had Juanito Eijk benaderd voor een kennismaking met de bewoners van de buurt. De bedoeling van de kennismaking was om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. De opkomst was goed, zoals mevrouw Prika ook had verwacht. 

Op vragen van bewoners zei Eijk, dat hij niet was gekomen om de bewoners dingen te beloven “die ik niet kan waarmaken, maar in elke hoedanigheid kunnen we wel de issues bespreken en kijken om het samen op te lossen”. “Wij beloven jullie niet een werkplek bij de overheid, maar als er zijn issues waarmee de buurt te kampen heeft, dan kunnen wij erover brainstormen en of er een oplossing kan komen in het voordeel van jullie.” 

Een bewoonster liet de heer Eijk weten dat iedereen al moe is, “want bij elke bijeenkomst van de vorige personen hebben ze ons zoveel beloofd, maar uiteindelijk nul als resultaten”. “Neemt u dit mee, want wij zijn de gedupeerden.” 

Juanito Eijk heeft de bewoners ook informatie verstrekt over het nieuwe kiesstelsel in de hoop en verwachting dat de bewoners het begrijpen. 

CS

error: Kopiëren mag niet!