Meghan Markle’s moeder Doria Ragland poseert met Beyoncé’s moeder Tina Knowles

Tijdens een met sterren bezaaid kunstevenement in Los Angeles, georganiseerd door prins Harry en Meghan Markle, poseerden Doria Ragland, de moeder van Meghan, en Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, samen voor de camera. Het evenement was ter ere van de Kinsey African American Art and History Collection. Harry en Meghan hadden actief bijgedragen aan de organisatie van deze exclusieve bijeenkomst, waar gasten een privérondleiding kregen door de tentoonstelling in het Sofi Stadion van Hollywood Park. Het evenement trok vele belangrijke gasten, waaronder Ragland en Knowles, die gezien werden genietend van elkaars gezelschap. Meghan droeg een chique, zwarte outfit met groene bloemenaccenten, terwijl het paar nauw betrokken was bij de presentatie en discussie over de diepe betekenis van zwarte kunst en geschiedenis. Het evenement benadrukte de rijke culturele bijdragen en cementeerde de vriendschap tussen de families, waarbij fans enthousiast reageerden op de ontmoeting tussen de moeders van twee iconische vrouwen.

error: Kopiëren mag niet!