Leider van Transgender Militie Eis Overplaatsing naar Vrouwengevangenis Wegens Aanhoudende Seksuele Intimidatie

Michael Hari, nu bekend als Emily Claire Hari, veroordeeld tot 53 jaar gevangenisstraf voor het beramen van een bomaanslag op een moskee in Minnesota, eist overplaatsing naar een vrouwengevangenis vanwege “relentless sexual harassment” in een mannengevangenis. Hari, die tijdens het proces al vroeg om erkenning als transgender vrouw, zit momenteel vast in Allenwood USP in Pennsylvania maar wil naar de vrouwengevangenis FMC Carswell in Texas verplaatst worden. Hari ontkent betrokkenheid bij de bomaanslag en heeft de Federal Bureau of Prisons aangeklaagd, eisend voor overplaatsing op basis van genderidentiteit onder nieuw aangepast beleid dat ‘persoonlijke veiligheid’ en genderidentiteit als prioriteiten stelt. Hari heeft gedreigd met een hongerstaking en zelfverminking als zij niet wordt verplaatst, en beweert slachtoffer te zijn van seksuele intimidatie en spot vanwege haar genderidentiteit in de mannengevangenis. Haar zaak wordt in november 2024 opnieuw beoordeeld.

error: Kopiëren mag niet!