Man mishandelt in auto zijn vriendin en rijdt vervolgens naar politiebureau voor aangifte

De 38-jarige verdachte K.L. reed maandagavond 25 maart samen met zijn 25-jarige vriendin D.S. naar het politiebureau Geyersvlijt nadat hij haar in zijn auto had mishandeld en met de dood had bedreigd.

Volgens verklaring van de aangever kwamen zij van de Phagwa-viering op het Onafhankelijkheidsplein toen zij onderweg naar huis in een woordenwisseling raakten. De man bracht zijn vriendin vuistslagen in haar gezicht en lichaam en bedreigde haar met de dood. Nadat zij bloed uit haar neus voelde, vroeg zij hem te stoppen.

Aangezien K.L. houder is van een jachtgeweer en een vuistvuurwapen hield zij hem voor dat zij naar het politiebureau zou gaan voor aangifte. Hij zei haar vervolgens dat hij niet bang is om opgesloten te worden, waarna hij haar naar het bureau reed voor het doen van de aangifte.

De man werd meteen aangehouden en in opdracht van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het politiebureau Geyersvlijt heeft deze zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!