Ohio Lerares Neemt Ontslag na Onthulling OnlyFans Activiteiten

Jennifer Ruziscka, een 50-jarige Engelse lerares uit Ohio, heeft ontslag genomen na ontdekking van haar seksueel expliciete content op Fansly en OnlyFans. Dit gebeurde nadat ze met administratief verlof was gesteld en kwam voort uit een onderzoek dat in januari begon. Ondanks de controverse blijft Ruziscka volhouden dat ze een van de beste Engelse leraren was die het Springfield High School District ooit had. Met een carrière die in 1996 begon, combineerde ze haar onderwijswerk met rollen zoals cheerleading coach en jaarboekadviseur, en verdiende ze een salaris van $74.720 op het moment van haar ontslag. Ruziscka verdedigde haar acties door te wijzen op de toewijding en werkethiek die ze naar de klas bracht, ondanks het online gedrag dat tot haar ontslag leidde.

error: Kopiëren mag niet!